Faktafordel

Spar penger!
40%

Få rådgivning til dine investeringer

Din investeringsrådgiver skal være en kompetent person som guider deg gjennom investeringsverdenen for at du skal finne den forvaltningen som passer deg best når du skal planlegge din økonomiske fremtid. Din rådgiver skal være en du har tillit til at gjør det beste for deg ved å ikke være styrt av et begrenset eller fordelaktig produktutvalg.

Uavhengighet er en selvfølge og en forutsetning for at kunden skal føle tillit for oss som rådgiver. Vi velger den investering som passer kunden best, uavhengig av hvem som er leverandør. I finans betaler mange kunder kun honorarer basert på produkt, og rådgiveren får da betalt for sine tjenester gjennom provisjoner fra honorarene i produktene. Vi anser at dette kan skape konflikter i forhold til å anbefale produkter med høyere avgifter, da disse produktene gir den høyeste provisjonen til rådgivere hos banker og meglere.

Hos Pensum Asset Management betaler du for rådgivningen, og kostnadene er helt uavhengige av hva du er investert i.

  • Medlemmer av Fakta Fordel får 10% rabatt på rådgivningen.
  • Gjennom Pensum Asset Management får du tilgang til å handle i fond som er tilrettelagt for institusjonelle investorer.
  • Kostnadsfritt og uforpliktende introduksjonsmøte. I dette møtet ser vi på din situasjon og eventuelle plasseringer i dag, samt blir bedre kjent med deg for å komme med et eventuelt investeringsforslag som passer for deg og din situasjon.

Fordelspris:
Få 40% avslag på forvaltingshonoraret

Logg deg inn for å benytte deg av denne fordelen!