Faktafordel

Spar penger!
67%

10.000 kr i avslag for megler!

Boligsalg handler om mennesker og følelser. Dette har vi stor respekt for og nettopp derfor er våre kunder i høysete og kjedens leveransegaranti følges til enhver tid. Dette er en detaljert beskrivelse av salgsprosessen som sørger for presisjon og kvalitet i alt vi leverer. Denne har boligselger tilgang til og kan derfor følge salgsprosessen til enhver tid. Det gjør vi også. Våre meglere og vår leveranse tåler sammenligning. Hos oss er du som boligselger i trygge hender. Meglerteamet er håndplukket og representerer en tungvekter på Oslo Vest.

  • Nordvik & Partners Eiendomsmegling AS er et uavhengig og moderne eiendomsmeglerforetak. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling.
  • Nordvik & Partners har derfor de viktigste forutsetninger for å formidle våre kunders eiendommer på best mulig måte.
  • Våre kunder skal føle seg trygge gjennom ethvert ledd i bolighandelen.
  • Vår faglige tyngde og gode kunnskap om markedet skal være din sikkerhet hele veien gjennom handelen.

 

Vår oppdragsportefølje utgjør først og fremst eiendommer i Oslo, i Bærum samt fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet.

Avdeling Skøyen er lokalisert i Karenslyst Allé 12 . Avdeling Frogner har en sentral beliggenhet ved siden av den amerikanske ambassade i Henrik Ibsens gate. Avdeling Bygdøy Allé ligger godt synlig på toppen av Bygdøy Allé, ved siden av Frogner kirke og nær Gimlehøyden. Avdeling Majorstuen er lokalisert i umiddelbar nærhet til travle Bogstadveien med sine forretninger og kafeer.

Vi vet at det å selge sin private bolig er forbundet med mye følelser og forventninger. Derfor ønsker vi å sikre at du skal føle trygghet og få den nødvendige oppfølgingen gjennom hele prosessen.

Fordelspris:
5.000,-

Ordinær pris:
15.000,-

Logg deg inn for å benytte deg av denne fordelen!